Simularile de business sunt unul dintre cele mai eficiente procese de invatare pe care le puteti initia in organizatia dumneavoastra.

Frenzy®

Frenzy®

BUSINESS INTRO

Frenzy este o alternativa creativa si dinamica pentru un team building altfel, pentru deschiderea unui eveniment de firma - conferinta sau intalnire anuala.
Afla mai multe

Lost Dutchman®

Lost Dutchman®

BUSINESS INTRO

Este o provocare captivanta si distractiva ce are, in acelasi timp, un obiectiv cat se poate de serios: acela de a imbunatati performanta de la locul de munca.
Afla mai multe

SimTALENT®

SimTALENT®

TALENT MANAGEMENT

Obiectivul acestei simulari este ca participantii sa invete modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie. Nu e usor, dar e distractiv!
Afla mai multe

Income | Outcome ®

Income | Outcome ®

BUSINESS FUNDAMENTALS

O experienta de business in care participantii devin executivi de top, echipele se transforma in corporatii gigant, iar spatiul de invatare intr-o piata concurentiala aflata in continua schimbare.
Afla mai multe

MANAGING 3 ®

MANAGING 3 ®

BUSINESS LEADERSHIP

M3 ilustreaza relatiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gandirea strategica si gandirea financiara.
Afla mai multe

SimFLEX®

SimFLEX®

BUSINESS ADVANCED

Veti experimenta ”live” realitatea complexa a unui business, tinand cont ca sunt piete de desfacere de dezvoltat, procese de optimizat si evenimente externe de gestionat.
Afla mai multe

Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd