incomeoutcome (45)
Stimulate Business

Income | Outcome

Income | Outcome este o experiență de business în care participanții devin executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare ajunge o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare.

Galerie foto

Întrebări frecvente

Target group-ul este format din line managers, middle managers, oameni care se pregătesc să devină manageri și antreprenori.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, întâlnite și în viața reală.

Cu ajutorul acestui program îți poți dezvolta abilitatea de a percepe și înțelege într-un mod unitar informațiile financiare ale organizației, integrate toate în aceeași imagine de ansamblu a unui câmp de forțe care interacționează.

Astfel, vei putea lua decizii mai bune, anticipând cu mai mare precizie impactul acestora. Fie că e vorba despre impactul asupra cash-ului, asupra profitului, asupra investițiilor, asupra oamenilor, aceste decizii sunt menite să aducă beneficii companiei pe termen mediu/lung.

”Compania Evolutiv Consultants Network este colaboratoarea noastră de aproximativ 4 ani, când am lucrat împreună cu echipa de top management prima simulare de business Income/Outcome, livrată în limba engleză (...). Echipa de senior traineri de la Evolutiv reușește să facă analogii relevante cu nevoile noastre specifice de dezvoltare într-o manieră plăcută și prietenoasă.” - Andreea Ion, Policolor.

Cum lucrăm?

Participanții devin antreprenori sau manageri executivi, echipele în care activează devin firme care acționează în piață, iar sala de curs devine o piață concurențială.

Simularea creează un context ideal pentru învățare, și lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării, și mai apoi, în realitatea de zi cu zi. Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce se vor “juca” cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

Programul folosește o gamă variată de instrumente de învățare experiențială: auditiv, vizual, kinestezic.

Transformarea unor raportări tabelare în forme vizuale ușor de înțeles, de utilizat și de reținut, reprezintă o experiență care are mare impact asupra participanților.

Spre exemplu, bilanțul contabil este prezentat într-o formă bine structurată, care modelează exact rolul lui în managementul financiar: prezentarea tuturor resurselor pe care le are o firmă și a surselor financiare din care provin.

Contul de profit și pierderi evidențiază toate elementele importante pentru analiză și luare decizii: marjă brută, profit operațional, profit înainte de impozitare, profit net. Ce este EBITDA? Ce este EBIT? Ce semnificație au și ce “comunică” toți acești indicatori?

Care este modul în care circulă banii în organizație?

De ce putem avea profit și totuși să nu dispunem de sumele de bani necesare activităților curente?

De ce nu putem face investiții, deși piața și concurența ne obligă să le facem?

Cum putem analiza modul în care este capabilă organizația să creeze plus valoare?

Cum apar diverșii indicatori legați de Contul de profit și pierdere?

Care este corelația dintre performanța activității de azi și modul în care se va dezvolta organizația noastră în viitor?