Power Skills

În timp ce abilitățile transferabile hard skills, cum ar fi gestionarea unui buget, proiectarea, analiza și raportarea datelor necesită acțiune, competențele transversale, numite adeseori soft skills, se concentrează pe atitudini și comportamente. Încă din 2004, Daniel Goleman arată că aceste abilități din sfera inteligenței emoționale reprezintă aproape 90% din atributele liderilor de înaltă performanță și le numește abilități de putere (power skills). Acceptând forța lor, accentuăm importanța lor la locul de muncă și ne putem concentra pe antrenarea și dezvoltarea lor în timp, cu ajutorul unor programe adecvate de învățare.
Dezvoltare personală

Swift Upskill Venture SUV - 4C

Acreditat internațional de către The Institute of Training and Occupational Learning, UK, programul se concentrează pe dezvoltarea unor 4 piloni principali: gândire critică, gândire creativă, colaborare și comunicare. Cursul propune o incursiune în specificul acestor competențe în paradigma contemporană, prezentarea și exersarea unor modalități de a le dezvolta.
Dezvoltare personală

Capcanele concluziilor pripite

Am pregătit o colecție de tehnici de pregătire și susținere a prezentărilor pentru a crea o imagine credibilă și profesionistă. Cursul este dedicat celor care susțin prezentări de produse, livrează programe de instruire sau de inducție în organizații, țin ședințe sau doresc să intervină în plen, precum și celor care se pregătesc să devină public speakers.
Dezvoltare personală

"Vocile echipei" - diagnoza stilurilor individuale de comunicare în echipă

O colecție de tehnici de pregătire și susținere a prezentărilor pentru a crea o imagine credibilă și profesionistă. O colecție utilă celor care susțin prezentări de produse, livrează programe de instruire sau de inducție în organizații, țin ședințe sau doresc să intervină în plen, precum și celor care se pregătesc să devină vorbitori în public.
Dezvoltare personală

Mitologii personale și ceremonia comunicării lor

Acest program militează pentru conversații mai bune, fiind o cheie cu care poate fi deblocat potențialul de comunicator. În acest curs vom explora împreună cu participanții ce sunt, de ce și cum pot avea loc conversații mai bune care să facă diferența - la locul de muncă și acasă.
Dezvoltare personală

Gândire strategică

Oferim managerilor instrumente de gândire strategică pentru a înțelege impactul pe care acțiunile lor îl au asupra rezultatelor și indicatorilor de performanță personali, asupra rezultatelor echipei lor, asupra departamentului din care fac parte și, în final, asupra întregii organizații.
Dezvoltare personală

Agilitate emoțională

Cei care vor lua parte la acest curs vor învăța cum să conștientizeze stările și propriile emoții, dar și să recunoască și să înțeleagă emoțiile celorlalți. Mai mult, cursanții vor înțelege cum pot fi folosite emoțiile în luarea deciziilor și atingerea obiectivelor proprii/ departamentale/ de proiect/ organizaționale. Obiectivele finale includ exersarea abilităților cheie ale inteligenței emoționale, înțelegerea paradigmelor prin intermediul cărora ne trăim viața, învățarea gestionării momentelor dificile și contribuirea la clarificarea viziunii personale.
Dezvoltare personală

Scorul emoțional

Stresul la locul de muncă poate produce efectele negative ce pot fi distructive. Prin intermediul cursului de management al stresului oferim metode și informații personalizate despre gestionarea stresului în relație cu sănătatea, cu climatul de lucru și lucrul în echipă, rezultatele și performanța la locul de muncă.
Dezvoltare personală

Managementul atenției

Concentrarea este un lucru pe care aproape toată lumea și-ar dori să-l aibă mai mult, dar cu care majoritatea dintre noi ne luptăm zilnic. Fie că încercăm să ne concentrăm asupra unei sarcini la locul de muncă, 
să blocăm distragerile lumii moderne sau chiar să rămânem dedicați obiectivelor  noastre pe termen lung, atenția a devenit o fiară sălbatică, aparent de neîmblânzit. 
Cum facem pentru a ne reconstrui atenția și a învăța cum să ne concentrăm? 
Vocaționale

"Codul meseriei de trainer"- Train the trainer

Primul program românesc de formare a trainerilor acreditat internațional ITOL, UK. Ne propunem ca participanții să întrevadă, în timpul programului, potențialul de transformare pe care trainingul îl are asupra oamenilor din organizații și să aplice, post-training, concepte precum acordare de feed-back; tehnici de adresare a întrebării; situații & participanți dificili.
Vocaționale

Integral Team Coaching

Programul se adresează acelor persoane care au formare în coaching. De-a lungul experienței de învățare, participanții își antrenează capacitatea de a identifica cu precizie climatul emoțional în diferite contexte și de dobândi tehnici de dezvoltare a echipei, în integralitatea ei. Programul este acreditat internațional de către The Institute of Training and Occupational Learning, UK.