Soft Skills

Dezvoltare personală

Swift Upskill Venture SUV - 4C

Acreditat internațional de către The Institute of Training and Occupational Learning, UK, programul se concentrează pe dezvoltarea unor 4 piloni principali: gândire critică, gândire creativă, colaborare și comunicare. Cursul propune o incursiune în specificul acestor competențe în paradigma contemporană, prezentarea și exersarea unor modalități de a le dezvolta.
Dezvoltare personală

Uncover cognitive biases

Am pregătit o colecție de tehnici de pregătire și susținere a prezentărilor pentru a crea o imagine credibilă și profesionistă. Cursul este dedicat celor care susțin prezentări de produse, livrează programe de instruire sau de inducție în organizații, țin ședințe sau doresc să intervină în plen, precum și celor care se pregătesc să devină public speakers.
Dezvoltare personală

Prezentări în alb și negru - codul bunelor maniere în vorbirea publică

O colecție de tehnici de pregătire și susținere a prezentărilor pentru a crea o imagine credibilă și profesionistă. O colecție utilă celor care susțin prezentări de produse, livrează programe de instruire sau de inducție în organizații, țin ședințe sau doresc să intervină în plen, precum și celor care se pregătesc să devină vorbitori în public.
Dezvoltare personală

Comunicare cu elemente de analiză tranzacțională și tehnici de programare neurolingvistică (NLP)

Acest program militează pentru conversații mai bune, fiind o cheie cu care poate fi deblocat potențialul de comunicator. În acest curs vom explora împreună cu participanții ce sunt, de ce și cum pot avea loc conversații mai bune care să facă diferența - la locul de muncă și acasă.
Dezvoltare personală

Gândire strategică

Oferim managerilor instrumente de gândire strategică pentru a înțelege impactul pe care acțiunile lor îl au asupra rezultatelor și indicatorilor de performanță personali, asupra rezultatelor echipei lor, asupra departamentului din care fac parte și, în final, asupra întregii organizații.
Dezvoltare personală

Agilitate emoțională

Cei care vor lua parte la acest curs vor învăța cum să conștientizeze stările și propriile emoții, dar și să recunoască și să înțeleagă emoțiile celorlalți. Mai mult, cursanții vor înțelege cum pot fi folosite emoțiile în luarea deciziilor și atingerea obiectivelor proprii/ departamentale/ de proiect/ organizaționale. Obiectivele finale includ exersarea abilităților cheie ale inteligenței emoționale, înțelegerea paradigmelor prin intermediul cărora ne trăim viața, învățarea gestionării momentelor dificile și contribuirea la clarificarea viziunii personale.
Dezvoltare personală

Stesul și reziliența

Stresul la locul de muncă poate produce efectele negative ce pot fi distructive. Prin intermediul cursului de management al stresului oferim metode și informații personalizate despre gestionarea stresului în relație cu sănătatea, cu climatul de lucru și lucrul în echipă, rezultatele și performanța la locul de muncă.
Dezvoltare personală

Ignition innovation

Participanții vor fi sprijiniți să recunoască unde anume, în cadrul procesului de inovare, pot să-și aducă cea mai mare contribuție. Workshopul îi va ajuta să aprecieze și să valorizeze tipurile de idei pe care le au, și cum aceste idei pot avea cel mai mare impact organizațional.
Vocaționale

"Codul meseriei de trainer"- Train the trainer

Primul program românesc de formare a trainerilor acreditat internațional ITOL, UK. Ne propunem ca participanții să întrevadă, în timpul programului, potențialul de transformare pe care trainingul îl are asupra oamenilor din organizații și să aplice, post-training, concepte precum acordare de feed-back; tehnici de adresare a întrebării; situații & participanți dificili.
Vocaționale

Integral Team Coaching

Programul se adresează acelor persoane care au formare în coaching. De-a lungul experienței de învățare, participanții își antrenează capacitatea de a identifica cu precizie climatul emoțional în diferite contexte și de dobândi tehnici de dezvoltare a echipei, în integralitatea ei. Programul este acreditat internațional de către The Institute of Training and Occupational Learning, UK.