Resurse

Am învățat în timp că a aduce valoare adăugată nu se rezumă doar la livrarea unor informații generice. Știm că nevoile fiecărei companii sunt unice, că soluțiile standard de învățare nu acoperă decât parțial aceste nevoi, că training-ul înseamnă mult mai mult decât un transfer de informație. De aceea, dorim să punem la dispoziție tuturor oamenilor interesați resurse din care pot învăța, din care se pot inspira în demersurile de a învăța competențe cheie specifice. Aici vom aborda subiecte variate, de la leadership și comunicare până la management de proiect, tips&tricks despre vânzări sau finanțe.

Instrumente de diagnoză

Cele mai multe dificultăți și probleme care apar în organizații își găsesc soluțiile în urma unei diagnoze adecvate. Aceasta poate fi un exercițiu la nivel organizațional, la nivel de echipă, sau individual.

Solicită detalii

Diagnoză la nivel organizațional

1. Organizational Culture Inventory® – Human Synergistics: cel mai bine documentat și folosit instrument pentru măsurarea culturii organizaționale în lume.

2. S.O.S.- Diagnoza agilității organizaționale: un model care investighează paradigma și pilonii agilității organizaționale Strategie- Oameni- Structură. Scopul acestei diagnoze este de a oferi un ghid practic celor care se angajează în drumul spre dezvoltarea organizației agile, într-un context în care performanța și succesul sunt ținte aflate mereu în mișcare.

3. Reinventing Organizations Map: un model care reflectă punctele forte și domeniile cu cel mai mare potențial de creștere în organizație

4. Diagnoză și analliză organizațională® – Great People Inside: furnizează o sinteză a punctelor forte şi domeniilor de dezvoltare ale organizației

Diagnoză la nivel de echipă

1. Cele 5 disfuncții ale unei echipe® – Lencioni: un model de analiză a dinamicii în echipă și a tiparelor comportamentale care provoacă disfuncții în echipă.

2. GSI – Human Synergistics: o măsurare validă și fidelă a felului cum oamenii interacționează între ei în cadrul unui grup și cum lucrează ca o echipă pentru a rezolva probleme.

Diagnoză la nivel individual

1. Thomas Kilman Instrument® – măsoară cinci stiluri de abordare a conflictelor: competiție, evitare, concesie, colaborare și compromis.

2. MBTI®-Myers–Briggs Type Indicator: chestionar auto-introspectiv care indică preferințe psihologice diferite în ceea ce privește modul în care oamenii percep lumea și iau decizii

3. Hogan Assessments®: oferă diverse instrumente de constientizare a liderilor prin accesarea si luarea in considerare a opiniilor celorlalti asupra comportamentului propriu

4. LSI, LI, MEPS – Human Synergistics®: măsoară impactul și eficacitatea, strategiile de leadership și abordările, competențele și stilurile de management pentru lideri și manageri.

5. Great People Inside®: O serie de instrumente customizate de evaluare și maximizare a potențialului oamenilor de la orice nivel organizațional

Trainer zone

Datorită contextului actual, procesul de învățare nu mai este constrâns de prezența fizică. Suntem pregătiți să livrăm programele care ne-au consacrat, având instrumente special concepute și adaptate pentru formatul online. Dacă ai o idee de colaborare pe un proiect al tău, întrevezi posibilitatea unui parteneriat, ai un curs pe care vrei să ni-l propui sau un subiect pe care dorești să-l împărtășești și să-l discuți cu noi.

Valoarea, calitatea și impactul simulărilor Evolutiv sunt validate și garantate la nivel internațional de rețeaua globală a partenerilor noștri.

Andromeda Simulations, USA

Autori ai conceptului Visual Finance™ și al familiei de simulari de business Income|Outcome®.
Cursanții devin directori, echipele devin corporații, iar sala de curs devine o întreagă industrie.

Institute of Training, UK

Standard internațional de elită al trainerilor și profesioniștilor în domeniul Learning & Development.
Corp profesional de elită pentru formatori și profesioniști în domeniul învățării și dezvoltării.

Simdustry, Germania

Aduce o expertiză globală din peste 25 de țări, combinând-o cu practica și conceptele relevante pe plan local.
Fiecare simulare SIMDUSTRY® devine o simulare individuală a afacerii dumneavoastră!

Velsoft

Platforma Velsoft remodelează modul în care creați și livrați cursuri.
Platforma Velsoft remodelează modul în care creați și livrați cursuri prin experiențe de microînvățare, personalizare și recomandări în timp real.

Află ultimele noutăți