Programe dedicate de învățare activă

Evolutiv Consultants Network este partenerul potrivit pentru a oferi experiențe de învățare de impact

Programele noastre permit companiilor să își ajute echipele să devină agile și să își dezvolte competențele pentru a crește potențialul de inovare la nivel organizațional. Fiecare echipă care trece prin programele noastre va înțelege mai bine cum poate exploata cunoștințele la care are acces, reușind într-un final să consolideze avantajul competitiv al organizației din care face parte. Intervenţiile noastre se bazează atât pe programe customizate, cât şi pe o ofertă generoasă de sesiuni de instruire standard, în sistem deschis sau personalizate pentru organizaţiile client.
9 Cursuri

Leadership și Management

Acoperim întreaga paletă de competențe manageriale necesare organizațiilor, atât prin training-uri de management, cât și de leadership. Oferim o abordare concretă, coerentă și integrată cu soluții specifice fiecărei echipe participante.
10 Cursuri

Soft skills

Prin cursurile de soft skills pe care le livrăm, ajutăm participanții își dezvolte capacitățile de a gestiona situații dificile, stimulând creativitatea și încurajând comunicarea.

Coaching individual și de echipă

Folosim procese, tehnici și instrumente dovedite, pas cu pas, pentru a ne ajuta clienții să rupă tiparele și obiceiurile vechi, să se angajeze în călătoria de autodescoperire și să-și creeze strategii eficiente pe drumul de a deveni cele mai bune variante ale lor.

Conducerea echipei de vânzări

Adresat directorilor și reprezentanților de vânzări, programul propune într-un mod foarte interactiv diverse instrumente pentru dezvoltarea de abilități concrete în managementul performant al echipei de vânzări. Cu scopul de a avea un impact permanent asupra participanților, abordăm teme precum managementul teritoriului, motivarea și dezvoltarea echipei, mentoring și coaching, gestionarea planului de vânzări sau credit management. Programul include simulările de business SimSales® sau SimRetail®, SimTeam® si Income/Outcome®

Teambuilding și evenimente

Punem la punct evenimente și structurăm activități de teambuilding pe baza nevoilor, obiectivelor, culturii şi tiparelor organizaţionale ale fiecărui client în parte. Acestea din urmă reprezintă baza de la care plecăm atunci când facem designul programului de teambuilding și team mirroring.

Cum lucrăm

Feature Box Image
Multe companii din România, fie ele cu capital românesc sau multinaționale, au ales să lucreze cu noi, investind încredere în profesionalismul, dedicația și obiectivitatea noastră de a oferi soluții relevante și relevante și direct aplicabile pentru ele și angajații lor.
Feature Box Image
Intervenţiile noastre se bazează atât pe programe customizate, cât şi pe o ofertă generoasă de sesiuni de instruire tip standard, în sistem deschis, sau personalizate pentru organizaţiile client.