Cele mai populare

Simulări de business

Simulările de business îi ajută pe oameni să facă legătura între deciziile lor de zi cu zi și rezultatele de la finalul ciclului de business. Prin simulările pe care le organizăm, învățăm participanții să ia decizii de business mai bune care aduc rezultate palpabile.
Cele mai populare

Programe customizabile la cerere

Scopul nostru este să dezvoltăm oamenii din organizații, de aceea echipa noastră pune la dispoziție o varietate de instrumente de învățare care pot fi aplicate punctual pe nevoi specifice, fiind construite pentru a atinge obiectivele de business stabilite.
Cele mai populare

Evenimente live

De la workshop-uri, training-uri și teambuilding-uri dedicate echipelor din organizații la cursuri și tabere pentru adolescenți, echipa Evolutiv oferă oportunități de învățare special croite pentru atingerea obiectivelor fiecărui participant în parte.
Cele mai populare

Evenimente online

Datorită contextului actual, procesul de învățare nu mai este constrâns de prezența fizică. Suntem pregătiți să livrăm programele care ne-au consacrat, având instrumente special concepute și adaptate pentru formatul online.
Cele mai populare

Blended Learning

Echipa noastră a pus la punct un concept de învățare unde online-ul și offline-ul se împletesc și se completează. În sistemul blended learning, participanții iau parte la mai multe tipuri de workshop-uri, rezolvă teme practice, participă la sesiuni de coaching și simulări de business menite să le dezvolte abilitățile și calitățile profesionale.