Suntem alături de organizația ta

Cu toții am iubit sau detestat discipline școlare mulțumită - sau din cauza - profesorilor, nu-i așa? Evolutiv știe cât de important este dascălul. Tocmai de aceea și-a croit programele mizând, pe lângă cunoștințe, pe experiența și valorile unor traineri seniori care aduc în training “acel ceva” fără de care învățarea rămâne o sumă de informații. Ascultăm, răspundem și însoțim organizațiile partenere în demersul lor de a dezvolta competențe cheie specifice prin programe specializate: de la leadership, comunicare și colaborare până la management de proiect, vânzări și finanțe. Corelăm întotdeauna obiectivele de business cu cele de învățare. Folosim metode testate, interactive, assessment-uri, role play-uri, studii de caz și simulări, implementând schimbările dorite pentru a vă atinge obiectivele. Dincolo de toate acestea, ne angajăm să construim relații pe termen lung cu clienții noștri și credem că rezultatele sustenabile apar întotdeauna din parteneriatele la a căror temelie stau valori comune care se bazează pe încredere și respect.

Nucleul echipei Evolutiv este format din specialiști cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de business din România. Aici s-au adunat profesioniști, foști tutori și coordonatori de programe în cadrul primului program de MBA apărut pe piața din România după 1990 – MBA of Open University Business School UK.

 Ne-au adus și ne țin împreună, în primul rând ca oameni și apoi ca profesioniști, valorile comune. Construim împreună cu partenerii noștri, învățăm și ne dezvoltăm continuu, comunicăm cinstit și onest, acționând mereu cu integritate și transparență.

Abilitățile, competențele și expertiza complementară ne ajută să generăm experiențe relevante și memorabile de învățare, pentru fiecare client în parte. Cu alte cuvinte, misiunea noastră este să dezvoltăm și să ajutăm oamenii din organizații să atingă performanțe profesionale cât mai înalte.

Clienții noștri

Construim parteneriate pe lungă durată
Echipa

Parteneri

Gigi Andrieș

Managing Partner
Află mai multe

Letiția Lucescu, Ph.D.

Senior Partner
Află mai multe

Gogu Ștefănescu

Senior Partner
Află mai multe

Delia Andrieș

Senior Partner
Află mai multe

Dana Marcu

Senior Partner
Află mai multe

Sorina Andron

Senior Partner
Află mai multe
Echipa

Colaboratori

Cristina Tirulnic

Află mai multe

Dragoș-Cristian Fînaru

Află mai multe

Dan Pricop

Află mai multe

Cezar Gumeni

Află mai multe

Iulia Apetri

Află mai multe

0+

Clienți mulțumiți

0+

Workshop-uri

0+

Industrii

0+

Proiecte
Testimoniale

Ce spun clienții