Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Dragos-Cristian Finaru

/Echipa Evolutiv/Dragos-Cristian Finaru

Dragos-Cristian Finaru

Dragos a luat contact cu mediul antreprenorial inca de la varsta de 14 ani, cand a inceput sa dezvolte site-uri de internet si solutii software atat pentru clienti autohtoni cat si straini intr-o perioada in care inca nu prea existau calculatoare, iar clientii trebuiau mai intai convinsi ca este important sa „fii” pe internet. A cunoscut astfel de timpuriu care anume sunt etapele procesului de vanzare, de intretinere a relatiei cu clientii si de management al proiectului in sine.

A urmat cursurile scolii de valori si carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educational oferit tinerilor din Romania de Fundatia CODECS pentru Leadership. Astfel, incepand cu anul 2007, Dragos s-a certificat ca trainer in cadrul programului si a inceput sa ia parte la promovarea, vanzarea si livrarea de programelor de leadership.

A urmat cursuri in tara si strainatate imbinand ingineria biochimica cu psihologia si stiintele umane – NLP Professional: Coaching & NLPt (Psihoterapie Neuro-Lingvistica).

Avand contacte timpurii cu sfera organizatiilor non-profit si a implicarii sociale, Dragos colaboreaza cu numeroase ONG-uri ce activeaza la nivel local si national, lucrand atat ca voluntar cat si ca trainer, mentor, facilitator sau consilier. Este de asemenea fondator si presedinte al Asociatiei Be GREAT, o organizatie non-profit al carei misiune este “catalizarea dezvoltarii personale a tinerilor din Romania”.

Din anul 2010 alaturi de echipa Evolutiv, a invatat, s-a format si a crescut, avand expunere la numeroase structuri si culturi organizationale, lucrand cu persoane de toate varstele si din toate mediile sociale, cu romani si cu straini.

Lider, mentor si supraveghetor de aventura in cadrul programului The Duke of Edinburgh’s International AWARD, Dragos este de asemenea si formator EMAS (Europe, Mediterranean and Arab States). Fan timpuriu al initiativei globale TED Talks, Dragos a urcat pe scena TEDx Piatra Neamt (https://www.youtube.com/watch?v=2tbekg1aqMQ) si, din 2014, este organizator al TEDx Bacau. 

CEILALTI MEMBRII

Evolutiv Consultants @ 2021. Toate drepturile rezervate