Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Dan Pricop

/Echipa Evolutiv/Dan Pricop

Dan Pricop

Dan Pricop, trainer și consultant, are peste 15 ani de experiență în industria învățării pentru adulți, în care a intrat în anii ’90, dupăcei șapte ani în care și-a practicat meseria de bază, cea de inginer mecanic.

În 1995, Dan începe cursurile The Open University Business School (UK) pentru management competitiv, managementul relațiilor cu clienții și management financiar, dobândind în 1997 certificatul profesional în management și mai apoi, în 2004, diploma profesională pentru managementul dezvoltării și schimbării și cel al resurselor de piață.

În paralel cu studiile teoretice, pe care și le va completa în timp cu specializări de NLP Practitioner (2005), bazele coachingului (Alain Cardon, Coaching Institute – 2007), 360 Solutions (2008) și The Morgen Buying Facilitation Method (2009), Dan își începe, încă din 1996, activitatea de consultant și trainer.

Face consultanță în zona HR, deopotrivă pentru companii private cât și în programe PHARE, unde participă la elaborarea proiectelor, conduce workshop-uri și intră în una din zonele sensibile ale activității de HR, cea a serviciilor de preconcediere. Acordă consultanță, de asemenea, pentru întocmirea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate, făcând în același timp activitate de training și de administrare a trainingului la Codecs, unde își asumă, în perioada 2006-2009, și rolul de manager al centrului regional Moldova.

Ca senior trainer Evolutiv, Dan desfășoară, începând de la fondarea firmei, în 2009, traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei și management general. De asemenea, de aproape zece ani coordonează programul de leadership pentru elevii de liceu Liderii Mileniului Trei® pentru regiunea Moldova, păstrând astfel legătura cu generația următoare.

CEILALTI MEMBRII

Evolutiv Consultants @ 2021. Toate drepturile rezervate