Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Gogu Stefanescu

/Echipa Evolutiv/Gogu Stefanescu

Gogu Stefanescu

PMP, Senior consultant

Gheorghe (Gogu) Ștefănescu este  trainer și consultant cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea organizațională. Este licențiat al Facultății Automatica- I.P.București și este certificat internațional ca Project Management Professional – PMP – la Project Management Institute, SUA.

Experienţa dobândită în poziţii manageriale din domenii diferite (tehnologia informaţiei, industria petrochimică, training şi consultanţă) şi pasiunea de a lucra cu oamenii i-au conferit ca principal atribut capacitatea de a transpune conceptele manageriale (percepute ca fiind prea “teoretice” datorită utilizării lor excesive în contexte neadecvate) în instrumente de lucru valoroase în lumea reală. Contribuțiile sale au un caracter practic nemijlocit, fie din postura de autor de cursuri, articole și lucrări de specialitate, fie din postura de trainer și consultant, fie ca voluntar în organizațiile profesionale.  Şi crede că în lumea contemporană lucrurile cu adevărat importante se realizează numai prin parteneriate autentice.

Gogu este un susținător al simulărilor de business pe care le  consideră abordări extrem de eficace în demersurile de dezvoltare organizațională și personală.

Este pasionat de provocările pe care le implică proiectele  fiind coordonatorul programului „Evolutiv Project Management”, program care oferă un set complet de instrumente   pentru toate componentele managementului de proiect.   

Contribuţii: 

Avizare de specialitate: PMBoK® Guide, 4th edition,  ediţia în limba română, 2010, 2013

Avizare de specialitate: “MZT865- Curs de Management de Proiect”- Ediţia a treia, Editura CODECS, 2008, “T883-  Managementul operaţiunilor şi proceselor în afaceri”, Editura CODECS,  2009, The Open University, UK

Autor- “Glosarul termenilor de management de proiect”, Editura CODECS, Bucureşti, 2007.

CEILALTI MEMBRII

Evolutiv Consultants @ 2021. Toate drepturile rezervate