Gogu Ștefănescu

Gogu Ștefănescu

Senior Partner

Gogu Ștefănescu, PMP, Senior Trainer, Consultant, Coach

Gogu Ștefănescu este trainer și consultant cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea organizațională. Este licențiat al Facultății Automatică I.P. București și este certificat internațional ca Project Management Professional (PMP) la Project Management Institute, SUA.

Experienţa dobândită în poziţii manageriale din domenii diferite (tehnologia informaţiei, industria petrochimică, training şi consultanţă) şi pasiunea de a lucra cu oamenii i-au conferit ca principal atribut capacitatea de a transpune conceptele manageriale în instrumente de lucru valoroase în contexte aplicate de lucru.

Contribuțiile sale au un caracter practic nemijlocit, fie din postura de autor de cursuri, articole și lucrări de specialitate, fie din postura de trainer și consultant, fie ca voluntar în organizațiile profesionale. Una dintre credințele sale este că în lumea contemporană lucrurile cu adevărat importante se realizează numai prin parteneriate autentice.

Gogu este un susținător al simulărilor de business pe care le consideră abordări extrem de eficace în demersurile de dezvoltare organizațională și personală.

Este pasionat de provocările pe care le implică proiectele și organizațiile orientate pe proiect, fiind coordonatorul programelor Evolutiv Project Management și EveryDay Project Management. Contribuţiile sale se pot regăsi în:

Contribuţii:

Avizare de specialitate: PMBoK® Guide, 4th edition, ediţia în limba română, 2010, 2013;

Avizare de specialitate: “MZT865 – Curs de Management de Proiect”- Ediţia a treia, Editura CODECS, 2008,

“T883 – Managementul operaţiunilor şi proceselor în afaceri”, Editura CODECS, 2009, The Open University, UK;

Autor – “Glosarul termenilor de management de proiect”, Editura CODECS, Bucureşti, 2007.