Delia Andrieș

Delia Andrieș

Senior Partner

Delia Andrieș este o persoană pentru care schimbarea este mereu o provocare. Iar echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală îi dă permanent energie să parcurgă cu bucurie şi încredere aceste schimbări.

 În activitatea sa profesională, Delia este trainer, consultant, coach. Prima reorientare majoră a carierei sale a avut loc în anii ’90: deși se pregătise pentru o carieră tehnică, absolvind în 1985 la Iași Facultatea de Automatizări și Calculatoare, a început să lucreze pentru organizații non-profit britanice și americane. În cadrul The Romanian Orphanage Trust, și mai apoi ca manager financiar în cadrul unui proiect USAID, a început să învețe ce înseamnă managementul profesional.

Pregătirea teoretică în zonele management și financiar și-a completat-o urmând cursurile Open University, de unde a obținut diplomă profesională în management, și absolvind, mai apoi, Științe Economice.

Meseria de trainer a început s-o practice încă din 1994, când a devenit tutor CODECS. În 2000 și-a lărgit aria de competențe, ca trainer, către resursele umane, iar în 2006 a avut primul contact cu zona coaching-ului, care a determinat cea de-a doua reorientare de substanță din cariera sa. După ce a devenit NLP Practitioner, Delia a urmat un curs de fundamente în coaching cu Alain Cardon, după care a obținut certificarea Corporate Coach U și licențierea ITOL. În ultimii ani a devenit trainer acreditat pentru simulările de business preluate de la Andromeda (SUA) și SIMdustry (Germania).

Delia acoperă, la capătul a aproape două decenii petrecute în zona învățării pentru adulți, domenii aparent greu compatibile. Punctul de contact dintre cele două specializări ține de bucuria pe care Delia o găsește în interacțiunea cu oamenii, în a căror capacitate de a învăța și de a evolua crede profund.

În viaţa personală Delia este un om care preţuieşte fiecare clipă pe care o poate petrece alături de cei dragi – soţul şi cei doi copii.