Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Letitia Lucescu

/Echipa Evolutiv/Letitia Lucescu

Letitia Lucescu

Senior consultant

Letiția Lucescu este trainer, coach, consultant. După câțiva ani de profesorat, ca absolvent de Limbi Străine, Letiția a intrat în lumea businessului, lucrând la Romtelecom chiar din primii ani post- privatizare. Aici a fost martor – și mai apoi participant activ în managementul relațiilor cu clienții și în proiectul de transformare- la reinventarea unei companii pe o piață tot mai competitivă și, în același timp, a avut primele experiențe ca trainer, înțelegându-le încă de atunci forța transformațională.

Și-a consolidat cunoștinele de management absolvind, în 2002 Open University Business School (UK) și dobândind mai apoi, în anii care au urmat, licențieri The Coaching Clinic (Corporate CoachU) şi psihologie lingvistică. Din 2013, Letiția este coach licențiat In Life Coaching (Oxford) și master certified coach Self Esteem Elevation (Statele Unite).

În 2005 a ales să se dedice 100% unei cariere de learning & development; acum susține primele programe acreditate internațional de către Institute of Training and Occupational Learning: Train the Trainer și DIXIT- ateliere de comunicare. Lucrează în zona de soft skills – agilitate emoțională, comunicare, conflict, coaching – deopotrivă cu top manageri și cu middle manageri.

Urmează o teză de doctorat pe tema organizației agile și a comportamentelor, din perspectiva neuroștiințelor.

Are o credință nestrămutată, după 15 ani de experiență neîntreruptă în business, în capacitatea organizațiilor de a se reinventa prin învățare continuă, de a-și dizolva limitele, de a-și pune la lucru nebănuitele resurse de energie și talent și, mai ales, de a-și întrupa propria viziune, trăind-o în fiecare zi.

CEILALTI MEMBRII

Evolutiv Consultants @ 2021. Toate drepturile rezervate