Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Servicii

/Servicii

Multe companii din România, fie ele cu capital românesc sau multinaţionale, au ales să lucreze cu noi, investind încredere în profesionalismul, dedicaţia şi obiectivitatea noastră de a oferi soluţii relevante şi direct aplicabile pentru ele şi angajaţii lor.

Intervenţiile noastre se bazează atât pe programe customizate, cât şi pe o ofertă generoasă de sesiuni de instruire tip standard, în sistem deschis, sau personalizate pentru organizaţiile client.

Programe tip scoala

De-alungul anilor am construit şi livrat programe complexe, urcând trei ani la rând, alături de partenerii noştri, pe podiumul Galei Premiilor HR Club.

Detalii

Simulari de business

Simularile de business ii ajuta pe oameni sa faca legatura intre deciziile lor de zi cu zi si rezultatele de la finalul ciclului de business.

Detalii

Cursuri de Management

De la management general la management financiar sau de proiect, acoperim intreaga paleta de competente manageriale necesare organizatiilor de inalta performanta.

Detalii

Cursuri de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Detalii

Formare in Resurse Umane

Program acreditat international de ITOL, Evolutiv Human Resources este probabil cel mai avangardist program de dezvoltare in Resurse Umane din Romania.

Detalii

Formare in Management de Proiect

Scopul principal al programului este dezvoltarea unei culturi organizaționale orientată pe PROIECTE care să crească performanța managerială a firmei și competitivitatea în piață.

Detalii

Programe de Vanzari

Dezvoltare profesională în module distincte ce cuprind diferite secțiuni adaptate diferitelor tipuri de procese de vânzare și diferitelor etape de dezvoltare a membrilor echipei de vânzări.

Detalii

Coaching

Formare in coaching pentru manageri sau lideri, coahing individual sau de echipa. Executive coaching.

Detalii

Teambuilding

Nevoile, obiectivele, cultura şi tiparele organizaţionale ale fiecărui client în parte reprezintă baza de la care plecăm atunci când echipa noastră face design-ul programului de team building.

Detalii

Workshopuri

Sesiuni si module scurte, adresate pe diverse teme, ideale pentru conferinte, pastile de training sau adaugare de valoare evenimentelor corporate.

Detalii

Instrumente de evaluare si diagnoza

Hogan, Human Synergistics, MBTI, Great People Inside, The 5 Dysfunctions of a team sau Profiles International - sunt doar cateva dintre intrumentele, licentele si certificarile pe care le folosim si integram in interventiile noastre.

Detalii

Cursuri si tabere pentru tineri si adolescenti

Programul de dezvoltare personala si profesionala ACOLO este rezultatul a 15 ani de lucru cu mii de tineri in scoli de vara, tabere si programe de formare.

Detalii
Evolutiv Consultants @ 2020. Toate drepturile rezervate