Cezar Gumeni

Cezar Gumeni

Cezar Gumeni a absolvit Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași. Ulterior, Cezar a dobândit cunoștințe și abilități manageriale în cadrul Open University Business School (UK), instrumente de management strategic la Critical Path Strategies (Boerne Texas, USA) și abilități de bază în coaching la MetaSysteme Coaching (Franța).

De mai bine de 15 ani, Cezar a ocupat poziții de top în companii multinaționale precum Sensient Technologies Corporation Milwaukee – Wisconsin, Zeelandia Group BV, acoperind România și țările est-europene. Profilul său antreprenorial este în prezent întregit de experiența pe care a acumulat-o dezvoltând brandul local Cake Expert.

Cezar a susținut un număr semnificativ de cursuri de vânzare consultativă, telesales, negociere comercială și management pentru companii naționale (Azomures, Macromex, Electroalfa, TVR Iași, Transgor Logistics, Chimagri Distribuție, Thinslices Development, Bakery Ingredients) și multinaționale (Arcelor Mittal, Bunge, Lesaffre, VBH).

Voluntariatul este una dintre modalitățile de a contribui în societate, jucând un rol activ în calitățile sale de: Președinte CA al Fundației Comunitare din Iași, membru al Consiliului Consultativ al AIESEC Iași și membru al Rotary Club Iași, Curtea Domnească.