Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Simulari business

/Servicii/Simulari business

Simularile de business ii ajuta pe oameni sa faca legatura intre deciziile lor de zi cu zi si rezultatele de la finalul ciclului de business. Simularile ii invata pe participanti sa ia decizii mai bune, decizii care conduc la rezultate de afaceri mai bune.

Pentru a vedea intregul portofoliu de simulari oferite de Evolutiv, va invitam sa accesati site-ul www.simularibusiness.ro .

Printre cele mai populare simulari se numara:

Income | Outcome

Participanții devin executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare într-o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare.

Detalii

SimTalent

Participantii invata modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor, concurand pentru cel mai bun scor la talente (Talent Score).

Detalii

SimSales

O simulare ce transforma participantii in agenti de vanzare ce vor simula intregul proces al vanzarii, dezvoltarii relatiilor si luarii decizilor si se vor intrece pentru cel mai bun scor al eficientei.

Detalii

SimRemote

Participanții-manageri vor prelua responsabilitatea pentru dezvoltarea și performanța echipei lor REMOTE. Ei vor concura pentru ”Cel mai bun scor de Echipă la distanță”.

Detalii

Managing 3

Parcurgând mai multe cicluri ale afacerii, participanții experimentează impactul deciziilor lor în trei domenii: Managementul strategic, Managementul financiar, Managementul resurselor umane.

Detalii

SimRetail

O simulare ce transforma participantii in agenti de vanzare ce vor simula intregul proces al vanzarii, dezvoltarii relatiilor si luarii decizilor si se vor intrece pentru cel mai bun scor al eficientei. Adaptare RETAIL.

Detalii
Evolutiv Consultants @ 2020. Toate drepturile rezervate