Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

Oamenii cred ca povestile sunt faurite de oameni. De fapt e exact invers.

-- Terry Pratchett

 

Sunteti “o organizatie care invata”? Consultantii Evolutiv sunt gata sa va insoteasca. Iata povestea lor.

Au inceput sa se pregateasca pentru a va fi alaturi, cei mai multi dintre ei, in urma cu 15 ani, când piata de training in management abia se coagula in jurul câtorva modele de import. Mai intâi au invatat sa fie traineri, sa livreze bine si corect cursul comandat. Iar apoi au invatat sa tina cont de specificul local si de particularitatile fiecarei companii-partener.

S-au adunat in CV-urile oamenilor Evolutiv, din anii ‘90 incoace, experiente complexe: zecile de mii de ore de training petrecute cu mii de oameni - de la top executivi la middle manageri si chiar maistri - au completat in chip fericit devenirea profesionala a fiecaruia dintre ei.

Saltul calitativ de la a fi bun trainer la a fi consultant de learning & development a venit natural: oamenii Evolutiv au invatat, in timp, ca nevoile fiecarei companii-partener sunt unice, ca solutiile standard de invatare nu acopera decât partial aceste nevoi, ca trainingul inseamna mult mai mult decât un transfer de informatie.

Acolo, in sala de training, se cristalizeaza laolalta nevoi si “aha”-uri, minusuri si plusuri, spuse si nespuse. Conceptele din teoriile de management sunt de folos doar daca participantii le activeaza, aplicându-le in fiecare zi.

Iar asta se poate intâmpla doar daca acolo, in sala de clasa, trainerul si participantii sintetizeaza, impreuna, acea valoare adaugata pe care o companie si-o doreste de la investitia in oameni.

Si pentru a aduce acea valoare adaugata, trainerii au invatat sa combine expertiza dobândita prin licente internationale (ITOL, Corporate Coach U, Open University Business School) cu o bogata cazuistica româneasca.

Doua sunt directiile principale in care Evolutiv Consultants Network intervine:

Prima e aceea de a insoti organizatiile partenere, prin programe specializate, in demersul lor de a dezvolta competente cheie specifice, de la leadership, comunicare si colaborare, pâna la management de proiect, vânzari si finante.

Cea de-a doua directie vizeaza designul si implementarea proiectelor de transformare organizationala. Din aceasta perspectiva, relevant e programul derulat de Evolutiv in perioada 2010-2012 la ArcelorMittal Galati - un proiect la care au participat peste 1.500 de manageri, de la membri ai board-ului pâna la maistri. Cea de-a doua etapa, intitulata ACT 2 (Actionez Constant pentru Transformare), este câstigatorul titlului de cel mai valoros program de formare si dezvoltare a oamenilor decernat la Gala Premiilor HR Club (aprilie 2013).

Evolutiv coreleaza intotdeauna obiectivele de business ale companiei cu obiectivele de invatare si foloseste pentru a le atinge, metode testate, interactive, assessment-uri, role play-uri, studii de caz si simulari, livrate de o echipa omogena de consultanti si traineri seniori.

Dincolo de toate acestea, Evolutiv crede ca rezultatele sustenabile apar intotdeauna din parteneriatele la a caror temelie furnizorul de training si compania-client pun, cu incredere si devotament, acele valori comune care le asigura mersul inainte.

Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!