Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

Vreau sa va multumesc pentru toate informatiile pe care ni le-ati impartasit deoarece sunt cu adevarat pretioase, iar eu deja am inceput sa le pun in practica si dau rezultate. Multumesc pentru un training de calitate la care m-am simtit foarte bine si care a meritat toata atentia.

Multumesc Gigi, Multumesc Delia, multumesc Cristina.

 

Cu emotie dorim sa impartasim bucuria finalizarii cu succes a primei promotii din Școala de Management POLICOLOR.

A fost un program de dezvoltare manageriala care s-a intins pe parcursul a 6 luni si la care au luat parte aproximativ 32 de manageri din POLICOLOR.

Andreea Ion, HR Director in POLICOLOR, a asemanat acest program de dezvoltare cu o expeditie, pentru ca o expeditie nu e la indemana oricui si pentru ca este important sa o pregatesti foarte bine si mai important este cu cine pleci la drum.

Andreea are dreptate. Am plecat in aceasta expeditie ca niste necunoscuti, iar pe parcursul celor 6 luni am reusit sa gasim modalitati de lucru care sa ne apropie. Ne-am spus lucruri deschis si fireste atat in comunicarea fata in fata cat si pe patforma forumului unde am purtat discutii.

La final de program, Gigi Andries, master trainer in acest program, a subliniat cat de tare credem noi, cei din Evolutiv, in acest program de formare in care petrecem un anumit timp impreuna  cu partenerii nostri si care poate conferi o formare rotunda si serioasa unui manager.

Am inceput programul cu tensiunea specialist-manager-lider si un gand de final ar fi ca este important sa putem imbina cele 3 lucruri in orice pozitie, pentru a conferi acea nota de maturitate profesionala.

Am discutat despre caracter si personalitate si am vazut ca suntem diferiti, dar ca ”Dumnezeu nu face rebuturi si ramane sa descoperim noi ce a pusa El in noi, dar si sa avem ingaduinta fata de ceilalti, pentru ca sunt niste minuni.” (Gigi Andries)

Am discutat despre gandire strategica si faptul ca ne ajuta sa avem o viziune, dar in egala masura este important sa avem disciplina de a construi pe drumul ales. 

O alta tema abordata a fost cea legata de planificare si organizare, iar gandul de inchidere s-a indreptat catre faptul ca atunci cand te preocupa importanta lucrurilor inseamna ca iti conduci tu viata, iar cand urgenta te conduce inseamna ca altii iti conduc viata.

Am mai vorbit despre conducerea echipei, iar paralela pe care noi am facut-o a fost aceea ca organizatia este un organism , iar organism inseamna celule. Nu putem obtine singuri performanta, celulele ar trebui sa aiba grija unele de altele.

Cristina Țirulnic a vorbit despre dezvoltarea oamenilor, punand accent pe cat de important este sa nu ne oprim din invatat niciodata pentru ca invatarea ne tine vii, pentru noi si pentru viitorul copiilor nostri.

Iar Delia Andries a avut grija sa explice pe intelesul tuturor ca misiunea noastra este sa transformam pasivul din viata noastra in activ si ca fericirea noastra depinde si de deciziile financiare pe care le luam.

 

Asadar, un program amplu in care am fost cu totii imprejuna, pentru ca, daca unul tragea in alta directie, expeditia nu mai era expeditie, cum spunea Andreea la final. Și asa cum spunea tot Andreea, cel mai mare castig a fost conexiunea dintre oameni, descoperirea si re-descoperirea! Mandri ca v-am fost alaturi, dragi prieteni!   


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!