Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

Dragos-Cristian Finaru a fost pe 13 iulie alături de Roxana Mocanu, Ruxandra Caraivan, Stelio Verzera și Emanuele Rapisarda, KeyNote speaker @Talent Planet Conference, by ITOL SoL.

Am povestit despre biochimia talentului si despre alchimia latentului. Sau cu alte cuvinte, despre cum ne inselam zilnic, convinsi ca avem dreptate:

Cei mai multi dintre noi ne consideram persoane etice si corecte. Probabil consideram ca luam decizii bune in general, ca evaluam corect un om sau un job, ca facem tot ce tine de noi si ca atat in viata personala cat si in cea profesionala alegerile pe care le facem sunt in beneficiul nostru si al organizatiei din care facem parte.

In spatele acestei perceptii stau insa, mult prea des, biasurile cognitive sau erorile de rationament. Ele saboteaza procesul de gandire critica facandu-ne vulnerabili in fata interpretarilor gresite, a previziunilor eronate si a concluziilor pripite, toate acestea incheindu-se cu decizii si alegeri ineficiente si, de multe ori, chiar dureroase.

Partea buna, este ca vina este rareori a noastra. Partea proasta, este ca tot rareori avem dreptate.

Dar cum, cand si de ce ne inselam?

De cele mai multe ori cand auzim despre biasuri, aceia dintre noi care suntem familiari cu ele ne gandim imediat la erori de rationament legate de varsta, de gen, culturale si rasiale – care da, exista. Dar cum ramane cu recruterii care se trezesc mai greu dimineata, favorizand inconstient candidatii din interviurile de dupamiaza. Sau despre alegerea de a trece indiferenti pe langa o problema, ca doar este mai responsabil sa nu te bagi acolo unde nu stii si oricum sigur o va rezolva cineva mai competent si, deci, mai bine.

Tranzitia de la latent la talent trece prin una dintre cele mai entuziasmante si neinfricate aventuri de leadership pe care le vom avea vreodata – incursiunea prin greselile, erorile si biasurile proprii. Cu o singura conditie – sa nu trecem nepasatori pe langa ele ci cu responsabilitate si intelepciune sa le (si sa ne) dam adevarata valoare pe care o au.

--- to be continued


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!