Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

“Tot asa cum victoriile personale preced victoriile publice in progresul oamenilor eficienti pe drumul maturitatii, esecurile personale duc la stanjenitoare esecuri publice de-a lungul regresului oamenilor ineficienti pe drumul imaturitatii.” 

Catalin Zaharia mi-a spus odata ca nu exista clienti/ pacienti/ oameni dificili, ci doar unii care nu au antrenamentul de a fi cooperanti, deschisi si eficienti. 

Si cred ca asa este. Marile victorii publice, vin din micile victorii personale. Iar micile victorii personale, vin in primul rand din exercitiul acestora, de zi cu zi, de an de an, de fapta cu fapta. 

De la facutul patului dimineata, pana la multumesc-ul adresat la timpul sau, de la ridicarea gunoiului de pe jos la intelegerea momentului cand e mai valoros sa asculti, decat sa vorbesti, de la timpul oferit celui care are nevoie de el la puterea de a spune nu, atunci cand asta este lucrul corect de facut. 

De la a ierta atunci cand nu ai motive sa o faci, la a iubi, atunci cand nu crezi ca nu mai ajuta la nimic, de la a pretui bunul din ceea ce are si rau, la a planta seminte de copaci la umbra carora stii ca nu vei mai apuca, tu, sa stai. 

Toate astea vin din exercitiul acestor mici victorii personale, din aceasta disciplina a cumsecadeniei fata de ceilalti, dar mai ales fata de noi insine, care ne slefuieste caracterul si comportamentul, persoana care devenim si, in timp, faptele pe care le savarsim. 

Cand celor de langa noi le lipseste acest exercitiu, nu este nici corect nici eficient sa conversam ca si cand ar face-o. Ne vom frustra si noi, si ei, ne vom socoti, ne vom certa, poate ne vom plictisi, dar cu siguranta vom pierde mult timp. 

De aici cred ca ar trebui sa pornim. Cu cei de la locul de munca, cu vecinii, cu prietenii, cu familia, cu noi insine. Sa crestem si sa cultivam, sa incurajam, sa plantam, sa povestim si sa insamantam aceasta idee, a micilor victorii personale, in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. 

Pasi marunti, deliberati. Pentru a putea, atunci cand este timpul, sa avem curajul marelui salt.  Ca altfel e greu sa sari, atunci cand conteaza, peste o prapastie, din doua salturi mici. 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!