Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

Am inceput sa ne pregatim pentru a va fi alaturi, cei mai multi dintre noi, in urma cu aproape 20 de ani, cand piata de training in management abia se coagula in jurul catorva modele de import. Mai intai am invatat sa fim traineri, sa livram bine si corect cursul comandat. Iar apoi am invatat sa tinem cont de specificul local si de particularitatile fiecarei companii-partener. 

Noi, oamenii Evolutiv, am adunat din anii '90 incoace, experiente complexe: zecile de mii de ore de training petrecute cu mii de oameni - de la top executivi la middle manageri si chiar maistri - au completat in chip fericit devenirea profesionala a fiecaruia dintre noi. 

Saltul calitativ de la a fi bun trianer la a fi consultant de learning & development a venit natural: am invatat, in timp, ca nevoile fiecarei companii-partener sunt unice, ca solutiile standard de invatare nu acopera decat partial aceste nevoi, ca trainingul inseamna mult mai mult decat un transfer de informatie. 

Acolo, in sala de training, se cristalizeaza laolalta nevoi si "aha"-uri, minusuri si plusuri, spuse si nespuse. Conceptele din teoriile de management sunt de folos doar daca participantii le activeaza, aplicandu-le in fiecare zi. 

Iar asta se poate intampla doar daca acolo, in sala de clasa, trainerul si participantii sintetizeaza, impreuna, acea valoare adaugata pe care o companie si-o doreste de la investitia in oameni. 

Si pentru a aduce acea valoare adaugata, am invatat sa combinam expertiza dobandita prin licente internationale (ITOL, Corporate Coach U, Open University Business School) cu o bogata cazuistica romaneasca.

Doua sunt directiile principale in care Evolutiv Consultants Network intervine:

  • Prima e aceea de a insoti organizatiile partenere, prin programe specializate, in demersul nostru de a dezvolta competente cheie specifice, de la leadership, comunicare si colaborare, pana la management de proiect, vanzari si finante.
  • Cea de-a doua directie vizeaza designul si implementarea proiectelor de transformare organizationala. Din aceasta perspectiva, relevant e programul derulat de Evolutiv in perioada 2010-2012 la ArcelorMittal Galati - un proiect la care au participat peste 1.500 de manageri, de la membri ai board-ului pana la maistri. Cea de-a doua etapa, intitulata ACT 2 (Actionez Constant pentru Transformare), este castigatorul titlului de cel mai valoros program de formare si dezvoltare a oamenilor decernat la Gala Premiilor HR Club (aprilie 2013).

La Evolutiv corelam intotdeauna obiectivele de business ale companiei cu obiectivele de invatare si folosim pentru a le atinge, metode testate, interactive, assessment-uri, role-play-uri, studii de caz si simulari, livrate de o echipa omogena de consultanti si traineri seniori. 

Dincolo de toate acestea, credem ca rezultatele sustenabile apar intotdeauna din parteneriatele la a caror temelie furnizorul de training si compania-client pun, cu incredere si devotament, acele valori comune care le asigura mersul inainte.


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!