Dezvoltam omenii din organizatii.
Prin scoli de management si academii de leadership, simulari de business si interventii de formare la cele mai inalte standarde.

Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea ca “a invata” se regaseste, fara gres, la intersectia dintre “a sti”, “a trai” si “a crede”.
Acestea sunt verbele pe care se sprijina programele noastre:

Programe personalizate

Construim impreuna cu top managementul companiilor-partener, spre cresterea si transformarea durabila a organizatiei.

Academia de Leadership

O abordare coerenta si integrata ce acopera intreaga corola de concepte si intrumente specifice de leadership.

Management

Compendiu de abilitati structurat special pentru a face legatura intre teoria şi practica performantei manageriale.

Coaching

Acoperim atat zona coaching-ului one-to one cat si pe cea a trainingului clasic de dezvoltare a abilitatilor de coaching.

Management de proiect

Un pachet consistent de instrumente practice concepute sa scurteze distanta dintre planul scris pe hartie si realitate.

Resurse Umane

Program acreditat international ce deschide, usa cu usa, toate domeniile de competenta ale Resurselor Umane.

Simulări de business

Sa intelegem cum functioneaza businessul, folosind aceste instrumente complexe de catalizare a schimbarilor de atitudine.

Diagnoză

Intrumente de intelegere si cataliza a interventiilor de dezvoltare si de schimbare organizationala.

Soft Skills

Comunicare, feedback, managementul conflictului, formare formatori, customer care, inteligenta emotionala, self esteem

Teambuilding

Cand spui "echipa", spui "relatii". Iar relatiile sunt baza fiecarei activitati si a fiecarui program de teambuilding Evolutiv.

Workshop

Interventii punctuale cu valoare si impact, integrate in evenimente mai mari sau structurate pentru perioade scurte de timp.

Corporate Social Responsability

Contribuim, dincolo de business, la o lume mai buna. Din care vrem sa facem parte.

Dan Pricop, trainer și consultant, are peste 15 ani de experiență în industria învățării pentru adulți, în care a intrat în anii ’90, dupăcei șapte ani în care și-a practicat meseria de bază, cea de inginer mecanic.

În 1995, Dan începe cursurile The Open University Business School (UK) pentru management competitiv, managementul relațiilor cu clienții și management financiar, dobândind în 1997 certificatul profesional în management și mai apoi, în 2004, diploma profesională pentru managementul dezvoltării și schimbării și cel al resurselor de piață.

În paralel cu studiile teoretice, pe care și le va completa în timp cu specializări de NLP Practitioner (2005), bazele coachingului (Alain Cardon, Coaching Institute - 2007), 360 Solutions (2008) și The Morgen Buying Facilitation Method (2009), Dan își începe, încă din 1996, activitatea de consultant și trainer.

Face consultanță în zona HR, deopotrivă pentru companii private cât și în programe PHARE, unde participă la elaborarea proiectelor, conduce workshop-uri și intră în una din zonele sensibile ale activității de HR, cea a serviciilor de preconcediere. Acordă consultanță, de asemenea, pentru întocmirea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate, făcând în același timp activitate de training și de administrare a trainingului la Codecs, unde își asumă, în perioada 2006-2009, și rolul de manager al centrului regional Moldova.

Ca senior trainer Evolutiv, Dan desfășoară, începând de la fondarea firmei, în 2009, traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei și management general. De asemenea, de aproape zece ani coordonează programul de leadership pentru elevii de liceu Liderii Mileniului Trei® pentru regiunea Moldova, păstrând astfel legătura cu generația următoare.


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!