Iti sugeram: teambuilding, cursuri, ce mai vreti

Evolutiv Consultants

Alt curs cu titlu mai lung

/Cursuri/Alt curs cu titlu mai lung
CUI SE ADRESEAZA
line manageri, middle manageri, viitori manageri, antreprenori
NR. PARTICIPANTI
25
DURATA
2 zile
CERE O OFERTA

Simularea de business Income/Outcome ® este un seminar susținut de Evolutiv Consultants Network care oferă o perspectivă și o cunoaștere aprofundată a afacerii, a leadership-ului, a impactului unei decizii manageriale și a responsabilității.

Simularea creează un context ideal pentru învățare, iar lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării și, mai apoi, în realitatea de zi cu zi.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

La urma urmei, este vorba despre realitatea financiară a organizației dvs. Puteți vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, iar toate acestea se pot organiza în grafice simple și indicatori.

Cu ajutorul acestui program vă veți dezvolta competența de a percepe și înțelege într-un mod unitar informațiile financiare ale organizației, integrate toate în aceeași imagine de ansamblu a unui câmp de forțe care interacționează.

Astfel, veți putea lua decizii mai bune, anticipând cu mai mare precizie impactul acestora. Impactul asupra cash-ului, asupra profitului, asupra investițiilor, asupra oamenilor.

Impactul asupra afacerii dvs. pe termen mediu și lung!

Pentru a putea vizualiza acest continut trebuie sa acceptati cookie-urile suplimentare
Pentru a putea vizualiza acest continut trebuie sa acceptati cookie-urile suplimentare
 • Ce ne propunem?
 • CUM LUCRAM?
 • jhffhgfjhg

Ce ne propunem?

Obiectivul nostru este ca, printr-o simulare, să replicăm cât mai fidel un mediu de business, astfel încât participanții să-și dezvolte competențe cheie de conducere a unei afaceri.

Scopul workshop-ului este ca, la final, după ce acesta se termină, participanții să poată lua, cu mai mare certitudine, decizii care să nu pună în pericol viitorul pe termen mediu/lung al companiei.

 

„X” MOTIVE PENTRU A PARTICIPA

 • se pune accent pe învățarea experiențială;
 • regulile și limbajul specifice sunt explicate pe larg și pe îndelete – acele situații financiare care uneori s-ar putea să vă fi produs unele temeri – sunt acum experimentate și înțelese pas cu pas;
 • sunt multe idei, pe care participanții la simularea financiară Income/Outcome ® le duc, la final, în viața de business reală:
  • Fiecare dintre noi, antreprenori, manageri, angajați, putem înțelege și putem comunica în limbajul financiar;
  • Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, în cadrul firmei noastre, suntem interconectați. Deciziile noastre au impact asupra echipei noastre, asupra altor echipe și departamente, asupra organizației ca întreg;
  • Putem înțelege și vedea mai ușor consecințele deciziilor pe care le luăm la un moment dat. Astfel, anticipând consecințele, putem lua decizii mai bune;
  • La urma urmei, realitatea financiară a organizației noastre poate fi pusă sub formă vizuală: putem vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, și toate astea se pot organiza în grafice simple și indicatori.

CUM LUCRAM?

În cadrul activităților, participanții devin antreprenori sau manageri executivi.
Echipele în care activează devin firme care acționează în piață.

Sala de curs devine ea însăși, o întreagă piață concurențiala.

 

Simularea creează un context ideal pentru învățare, și lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării, și mai apoi, în realitatea de zi cu zi.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce se vor “juca” cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

Programul folosește o gamă variată de instrumente de învățare experiențială: auditiv, vizual, kinestezic.

Transformarea unor raportări tabelare în forme vizuale ușor de înțeles, de utilizat și de reținut, reprezintă o experiență care are mare impact asupra participanților.

Bilanțul contabil este prezentat într-o formă bine structurată, care modelează exact rolul lui în managementul financiar: prezentarea tuturor resurselor pe care le are o firmă și a surselor financiare din care provin.

Contul de profit și pierderi evidențiază toate elementele importante pentru analiză și luare decizii: marja brută, profit operațional, profit înainte de impozitare, profit net. Ce este EBITDA? Ce este EBIT? Ce semnificații au și ce “comunică” toți acești indicatori?

Modul în care circulă banii în organizație:
 • de ce putem avea profit și totuși să nu dispunem de sumele de bani necesare activităților curente?
 • de ce nu putem face investiții, deși piața și concurența ne obligă să le facem?

Cum putem analiza modul în care este capabilă organizația să creeze plus-valoare?
Cum apar diverșii indicatori legați de Contul de profit și pierdere?

Care este corelația dintre performanța activității de azi și modul în care se va dezvolta organizația noastră în viitor?

Aranjarea optimă a sălii de training

jhffhgfjhg

vjhghgkhgkjh

 

CERE O OFERTA

CURSURI SIMILARE

Titlu curs

Phasellus nulla sem, auctor id augue id, pretium pulvinar nulla. Maecenas molestie elit sapien, ac convallis nulla auctor non. Phasellus nisl nibh, rutrum et leo sit amet, commodo venenatis risus. Integer ut feugiat elit.

Detalii

CERE O OFERTA

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Evolutiv Consultants @ 2020. Toate drepturile rezervate