Dragos a avut primele contacte cu mediul antreprenorial inca de la varsta de 14 ani, cand a inceput sa dezvolte site-uri de internet si solutii software atat pentru clienti autohtoni cat si straini intr-o perioada in care inca nu existau calculatoare in fiecare firma iar clientii trebuiau mai intai convinsi ca este important sa "fii" pe internet. A cunoscut astfel de timpuriu care anume sunt etapele procesului de vanzare, de intretinere a relatiei cu clientii si de management al proiectului in sine.

Apoi, in liceu, a ales sa urmeze in paralel cu educatia formala si cursurile scolii de valori si carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educational oferit tinerilor din Romania de Fundatia CODECS pentru Leadership. Astfel, incepand cu anul 2007, Dragos s-a certificat ca trainer in cadrul programului si a inceput sa ia parte la promovarea, vanzarea si livrarea de cursuri cu teme precum comunicare, leadership, lucru in echipa, inteligenta emotionala si colaborare.

A urmat cursuri la Universitatile din Bacau, Iasi si Orleans (Franta), fiind absolvent al Facultatii de Inginerie Biochimica. Sudent in anul trei la Psihologie, a urmat in paralel si o formare NLP Professional - Coaching & NLPt (Psihoterapie Neuro-Lingvistica).

Avand contacte timpurii cu sfera organizatiilor non-profit si a implicarii sociale, Dragos a colaborat cu numeroase ONG-uri ce activeaza la nivel local si national, lucrand atat ca voluntar cat si ca trainer, mentor, facilitator sau consilier. Este de asemenea membru fondator si presedinte al Asociatiei Be GREAT, o organizatie non-profit al carei misiune este “catalizarea dezvoltarii personale a tinerilor din Romania”.

Certificat ANC ca formator si manager de proiect, Dragos a urmat numeroase cursuri de vanzare, formator, programare neuro-lingvistica si coaching. Participa ca trainer, facilitator, coach sau speaker la scoli de vara, workshopuri si converinte pentru studenti si tineri profesionisti.

Din anul 2010 alaturi de echipa Evolutiv, a invatat, s-a format si a crescut, avand expunere la numeroase structuri si culturi organizationale, lucrand cu persoane de toate varstele si din toate mediile sociale, cu romani si cu straini.

Lider, mentor si supraveghetor de aventura in cadrul programului The Duke of Edinburgh's International AWARD, Dragos este de asemenea si formator EMAS (Europe, Mediterranean and Arab States). Fan timpuriu al initiativei globale TED Talks, Dragos a urcat pe scena TEDx Piatra Neamt (https://www.youtube.com/watch?v=2tbekg1aqMQ) si, din 2014, este organizator al TEDx Bacau.  

A practicat baschet de performanta la echipele de juniori ale CSS Bacau, detine centura neagra 1 Dan in karate shotokan, stil pe care l-a practicat timp de 16 ani si centura albastra in krav maga. 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!