Cred ca avem cu totii, langa noi, pe langa noi, pe langa cei de langa noi, oameni faini alaturi de care merita sa stam, sa invatam, sa crestem si sa ii modelam. 

Ei sunt dornici de a invata lucruri noi, mereu, indiferent de tema, de subiect, de context. Cauta experiente, in mod inteligent si asumat, avand scoala intamplarilor de zi cu zi. Citesc, iau lectii, ii asculta pe ceilalti, se informeaza din surse variate si incearca mereu sa isi extinda ceea ce numim, constiinta. 

Ei servesc. Se servesc. Oriunde, oricand, dar nu oricum. Au nevoie sa fie de folos. Nu numai celor din jur, dar si celor care nu sunt (inca) in jurul lor. Gandesc pe termen lung, cautand ca actiunile, resursele si energiile lor sa contribuie la ceva sustenabil. Stiu ca degeaba ai principii frumoase, daca nu ai mainile batatorite de munca zilei de azi. 

Sunt fericiti. Poate preocupati de ceea ce mai au de facut, pentru lumea din jurul lor, insa ei sunt impacati. Si radiaza asta, prin ochi, prin cuvinte si gesturi, prin energia si spiritul lor entuziasm si voluntar. Te simti bine in preajma lor, te simti responsabil, te simti incurajat. Pentru ca fapta lor li se citeste in priviri, truda in palme si sudoarea trecuta pe ridurile intelepte ale ochilor veseli. Au umor, mai ales in ceea ce-i priveste. 

Cred in ceilalti oameni. Pentru ca asta, este in fond, una din muncile lor de zi cu zi - sadirea de speranta, in oameni. Nu poarta pica, ei stiu ca omul si comportamentul sau nu sunt una si acelasi lucru. Cunosc slabiciunile umane, caci si le-au recunoscut la ei, asumandu-si sa lucreze cu si la ele. Ei simt si vad, iubesc ca un tata - iubesc si te iubesc pentru ceea ce poti fi, nu pentru felul in care te-au intalnit sau te cunosc. Ei iarta. Pentru ca inteleg, si cred in tine. 

Traiesc echilibrat, avand hobby-uri diverse si simtindu-se bine in preajma oricui, avand anturaje multiple si diferite, multi prieteni si cativa confidenti. Isi respecta corpul, hranindu-l, odihnindu-l, muncindu-l si trudindu-l in masuri proportionale, ajutandu-l sa-i ajute. Stiu unde incep si unde se termina cunostintele, competentele si puterile lor Nu sunt extremisti, nu sunt radicali, nu exagereaza pentru a le iesi argumentele. 

Redescopera oamenii, atunci cand ii reintalnesc si se indragostesc de cei pe care ii iubesc. 

Nu sunt perfecti. Dar merita recunoastiinta noastra. Si nu cunosc alta forma de recunoastere mai frumoasa, decat smerenia modelarii lucrurilor pe care le respectam si apreciem la ei. 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd