SimTALENT este o noua simulare propusa de Evolutiv, in care participantii invata modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie, ei devenind manageri si concurand pentru cel mai bun scor la talente (Talent Score). Provocarea managerilor este să execute două perioade de simulare conducând și dezvoltând echipe - toate diferite ca profil, cerințe și performanță și, exact ca în lumea reală, având la dispoziție bugete limitate de bani și de timp.

Obiectivul acestei simulari este ca participantii sa invete modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie. Nu e usor, dar e distractiv, cu multe aha-uri si lectii invatate. 

SimTALENT se adreseaza tuturor acelor organizatii care inteleg ca dezvoltarea potentialului e un factor covarsitor pentru viitorul angajatilor si care considera ca acest lucru nu e doar responsabilitatea departamentului de Resurse Umane, ci a fiecarui manager al organizatiei.

Informatii si activitati aplicate

  • Ratele de fluctuatie a personalului in diferite domenii+ fluctuatia in organizatia voastra: argumente, efecte si factorii de influenta ai acestora.
  • Costuri de recrutare & trainingul initial in diferite companii: argumente, efecte si factorii de influenta ai acestora.
  • Promovarea din interiorul companiei/ angajarea din exteriorul companiei: argumente, efecte si factorii de influenta ai acestora.
  • Cum se face managementul talentelor in companiile de succes. Care sunt efectele si rezultatele? 
  • Managerul “responsabil de fericire”- o simpla tendinta obligatorie?

si multe altele…

In procesul de training exista intotdeauna momente de reflectie, participantii impartasesc din lectiile luate si, prin urmare, pleaca de la simulare nu numai cu un set de competente avansate, dar, de asemenea, cu un document de lucru pentru domeniul lor de responsabilitate – de la serviciu ori de acasa!

Iata doar cateva dintre provocarile ce va asteapta:

  • sa acoperiti posturile vacante in mod adecvat
  • sa identificati potentialul de dezvoltare pentru fiecare membru al echipei in parte
  • sa definiti masuri individuale de dezvoltare - cu buget limitat de timp si de bani
  • sa realizati cu succes planuri de succesiune tinand cont de candidatii interni si externi

 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!