Din seria întrebărilor ”Voi la ce lucruri imposibile vă gândiți la micul dejun?” , noi ne-am gândit să devenim parteneri la evenimentele organizate de BusinessMark și să oferim și celor din afara comunității noastre profesionale prilejul să ”guste” din instrumente de învățare care implică o trăire intensă.

O altă întrebare care ne ține trezi este ”Cum o să fim noi relevanți în viitor?” în mediul VUCA.

Un răspuns l-am găsit: învățând continuu.

Și pentru că învățăm mereu împreună cu clienții noștri, am ales să investim mai mult în simulări de business. O astfel de simulare – board simulation – am prezentat într-o sesiune Workshop Demo la Conferința Sales& Marketing din data de 9 martie, organizată de prietenii noștri de la BusinessMark. Simularea se numește Income/Outcome(R) și se focusează pe înțelegerea impactului deciziilor noastre asupra sănătății financiare a firmei. 

Surpriză plăcută: s-au înscris mulți participanți care și-au dorit să experimenteze un alt mod de a învăța teme ”grele”: cash flow, profit&loss, balance statements, decizii de business și impactul acelor decizii.

Ce au simțit până la final? O experiență profundă, umană, dincolo de cifre. Poți învăța lucruri serioase jucându-te și poți intra în conexiuni umane frumoase cu ceilalți oameni și pleca acasă cu ”lecții” fără să îți dai seama că înveți.

Ce ne-au spus participanții? Că mai vor!  


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!