La final de octombrie am lansat o noua serie din programul E-HR, program acreditat ITOL, UK.

Experienta participantilor si impartasirea ideilor aplicate de ei in practica dau savoare acestui program, la fel de apreciate fiind informatiile diversificate si actuale, ceea ce ii face pe participanti sa afirme ”Cred ca ne-ar mai fi trebuit o zi!”. 

Evolutiv Human Resources este acreditat internațional de ITOL (Institute of Training and Occupational Learning, Marea Britanie).

  • acreditarea certifică utilizarea adecvată a celor mai bune metode de transfer de cunoștințe și abilități în procesele de formare și dezvoltare a adulților
  • absolvenții vor obține, dacă vor parcurge cu succes întregul program, certificatul internațional eliberat de ITOL

De ce un program de dezvoltare în resurse umane?                    

Credem în misiunea noastră de a dezvolta oamenii din organizații. Dar, mai credem că, pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să creăm un parteneriat solid, bazat pe încredere și respect reciproc cu cei care au, de cele mai multe ori, rolul delicat de a creea un echilibru instabil între vocea managementului și vocea angajaților.

De aceea ne dorim ca, prin tehnici, instrumente, cunoștințe, bune practici, informații de ultimă oră și împărtășire de experiențe profesionale cu diverși practicieni în domeniu, specialiștii în resurse umane să dobândească ei înșiși o voce care să le permită să fie consilieri strategici, indispensabili pentru businessurile pe care le servesc cu dedicare și pasiune.

 

Viziunea noastră

Dorim ca profesioniștii în resurse umane, din orice zonă ar proveni, să fie capabili, într-o lume plină de crize financiare, politice și sociale - dar și de dezvoltări tehnologie extraordinare -, să susțină colegii lor în crearea unor culturi organizaționale agile, bazate pe învățare colaborativă, împărtășire, dezvoltare de know-how intern, care să permită acelor organizații să reziste la testul schimbărilor.

 

Evolutiv Human Resources

Programul de formare și dezvoltare profesională pe care vi-l propunem este unul integrativ, ce cuprinde mai multe module din diverse arii din managementul resurselor umane.

Programul se adresează celor care doresc să devină profesioniști în resurse umane și care își doresc să fie capabili să gestioneze cu competență și încredere activitățile cheie din domeniul lor, dar mai ales să propună soluții viabile și sustenabile pentru organizațiile pe care le slujesc.                

În egală măsură, programul se adresează celor care doresc să își dezvolte o viziune coerentă asupra rolului funcțiunii de resurse umane în organizație.

Programul este livrat prin metode interactive, ateliere de lucru, sesiuni practice de simulare, secvențe multimedia, forum de întreținere pre, în timpul și post training, invitați surpriză.

 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!