Gheorghe Andries

Gheorghe Andries

CEO, Senior consultant

Consultant, trainer si coach, Gigi are o experienta de aproape 20 de ani in lucrul cu oameni din intreaga tara, de la toate nivelele manageriale.
Afla mai multe

Letitia Lucescu

Letitia Lucescu

Senior consultant

Cu formare in neurostiinte si tehnici cognitiv comportamentale, faciliteaza ateliere bazate pe mecanisme inteligent emotionale relevante profesional si personal.
Afla mai multe

Gogu Stefanescu

Gogu Stefanescu

PMP, Senior consultant

Gogu este membru al Project Management Institute PMI (Romania Chapter) si membru fondator International Institute for Business Analisys (Romania Chapter).
Afla mai multe

Delia Andries

Delia Andries

Senior consultant

Delia crede cu tarie ca rezultatele hard (financiare) se obtin prin abilitati soft. Aceasta relatie cauza efect a determinat-o sa acopere domenii, aparent, diferite.
Afla mai multe

Cristina Tirulnic

Cristina Tirulnic

Senior consultant, Specialist IIP

Coordonator al programului certificat international Evolutiv Human Resources, Cristina este consultant, trainer si specialist international Investors In People.
Afla mai multe

Dan Pricop

Dan Pricop

Senior consultant

Ca senior trainer Evolutiv, Dan face consultanta, conduce workshop-uri si desfasoara traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei si management general.
Afla mai multe

Cezar Gumeni

Cezar Gumeni

Senior consultant

Fost country manager in doua companii multinationale, Cezar este antreprenor, trainer, mentor si coach pentru tinerii din BraveArt, YouthBank si AIESEC.
Afla mai multe

Dragos-Cristian Finaru

Dragos-Cristian Finaru

Trainer, Youth worker

Incepand primul business la varsta de 14 ani si cu o experienta de peste 9 ani in lucrul cu tinerii, Dragos este trainer, facilitator, speaker si organizator al TEDx Bacau.
Afla mai multe

Dan Pricop, trainer și consultant, are peste 15 ani de experiență în industria învățării pentru adulți, în care a intrat în anii ’90, dupăcei șapte ani în care și-a practicat meseria de bază, cea de inginer mecanic.

În 1995, Dan începe cursurile The Open University Business School (UK) pentru management competitiv, managementul relațiilor cu clienții și management financiar, dobândind în 1997 certificatul profesional în management și mai apoi, în 2004, diploma profesională pentru managementul dezvoltării și schimbării și cel al resurselor de piață.

În paralel cu studiile teoretice, pe care și le va completa în timp cu specializări de NLP Practitioner (2005), bazele coachingului (Alain Cardon, Coaching Institute - 2007), 360 Solutions (2008) și The Morgen Buying Facilitation Method (2009), Dan își începe, încă din 1996, activitatea de consultant și trainer.

Face consultanță în zona HR, deopotrivă pentru companii private cât și în programe PHARE, unde participă la elaborarea proiectelor, conduce workshop-uri și intră în una din zonele sensibile ale activității de HR, cea a serviciilor de preconcediere. Acordă consultanță, de asemenea, pentru întocmirea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate, făcând în același timp activitate de training și de administrare a trainingului la Codecs, unde își asumă, în perioada 2006-2009, și rolul de manager al centrului regional Moldova.

Ca senior trainer Evolutiv, Dan desfășoară, începând de la fondarea firmei, în 2009, traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei și management general. De asemenea, de aproape zece ani coordonează programul de leadership pentru elevii de liceu Liderii Mileniului Trei® pentru regiunea Moldova, păstrând astfel legătura cu generația următoare.


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!