Gheorghe Andries

Gheorghe Andries

CEO, Senior consultant

Consultant, trainer si coach, Gigi are o experienta de aproape 20 de ani in lucrul cu oameni din intreaga tara, de la toate nivelele manageriale.
Afla mai multe

Letitia Lucescu

Letitia Lucescu

Senior consultant

Cu formare in neurostiinte si tehnici cognitiv comportamentale, faciliteaza ateliere bazate pe mecanisme inteligent emotionale relevante profesional si personal.
Afla mai multe

Gogu Stefanescu

Gogu Stefanescu

PMP, Senior consultant

Gogu este membru al Project Management Institute PMI (Romania Chapter) si membru fondator International Institute for Business Analisys (Romania Chapter).
Afla mai multe

Delia Andries

Delia Andries

Senior consultant

Delia crede cu tarie ca rezultatele hard (financiare) se obtin prin abilitati soft. Aceasta relatie cauza efect a determinat-o sa acopere domenii, aparent, diferite.
Afla mai multe

Cristina Tirulnic

Cristina Tirulnic

Senior consultant, Specialist IIP

Coordonator al programului certificat international Evolutiv Human Resources, Cristina este consultant, trainer si specialist international Investors In People.
Afla mai multe

Dan Pricop

Dan Pricop

Senior consultant

Ca senior trainer Evolutiv, Dan face consultanta, conduce workshop-uri si desfasoara traininguri de resurse umane, dezvoltarea echipei si management general.
Afla mai multe

Cezar Gumeni

Cezar Gumeni

Senior consultant

Fost country manager in doua companii multinationale, Cezar este antreprenor, trainer, mentor si coach pentru tinerii din BraveArt, YouthBank si AIESEC.
Afla mai multe

Dragos-Cristian Finaru

Dragos-Cristian Finaru

Trainer, Youth worker

Incepand primul business la varsta de 14 ani si cu o experienta de peste 9 ani in lucrul cu tinerii, Dragos este trainer, facilitator, speaker si organizator al TEDx Bacau.
Afla mai multe

Dragos a avut primele contacte cu mediul antreprenorial inca de la varsta de 14 ani, cand a inceput sa dezvolte site-uri de internet si solutii software atat pentru clienti autohtoni cat si straini intr-o perioada in care inca nu existau calculatoare in fiecare firma iar clientii trebuiau mai intai convinsi ca este important sa "fii" pe internet. A cunoscut astfel de timpuriu care anume sunt etapele procesului de vanzare, de intretinere a relatiei cu clientii si de management al proiectului in sine.

Apoi, in liceu, a ales sa urmeze in paralel cu educatia formala si cursurile scolii de valori si carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educational oferit tinerilor din Romania de Fundatia CODECS pentru Leadership. Astfel, incepand cu anul 2007, Dragos s-a certificat ca trainer in cadrul programului si a inceput sa ia parte la promovarea, vanzarea si livrarea de cursuri cu teme precum comunicare, leadership, lucru in echipa, inteligenta emotionala si colaborare.

A urmat cursuri la Universitatile din Bacau, Iasi si Orleans (Franta), fiind absolvent al Facultatii de Inginerie Biochimica. Sudent in anul trei la Psihologie, a urmat in paralel si o formare NLP Professional - Coaching & NLPt (Psihoterapie Neuro-Lingvistica).

Avand contacte timpurii cu sfera organizatiilor non-profit si a implicarii sociale, Dragos a colaborat cu numeroase ONG-uri ce activeaza la nivel local si national, lucrand atat ca voluntar cat si ca trainer, mentor, facilitator sau consilier. Este de asemenea membru fondator si presedinte al Asociatiei Be GREAT, o organizatie non-profit al carei misiune este “catalizarea dezvoltarii personale a tinerilor din Romania”.

Certificat ANC ca formator si manager de proiect, Dragos a urmat numeroase cursuri de vanzare, formator, programare neuro-lingvistica si coaching. Participa ca trainer, facilitator, coach sau speaker la scoli de vara, workshopuri si converinte pentru studenti si tineri profesionisti.

Din anul 2010 alaturi de echipa Evolutiv, a invatat, s-a format si a crescut, avand expunere la numeroase structuri si culturi organizationale, lucrand cu persoane de toate varstele si din toate mediile sociale, cu romani si cu straini.

Lider, mentor si supraveghetor de aventura in cadrul programului The Duke of Edinburgh's International AWARD, Dragos este de asemenea si formator EMAS (Europe, Mediterranean and Arab States). Fan timpuriu al initiativei globale TED Talks, Dragos a urcat pe scena TEDx Piatra Neamt (https://www.youtube.com/watch?v=2tbekg1aqMQ) si, din 2014, este organizator al TEDx Bacau.  

A practicat baschet de performanta la echipele de juniori ale CSS Bacau, detine centura neagra 1 Dan in karate shotokan, stil pe care l-a practicat timp de 16 ani si centura albastra in krav maga. 


Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!