Gheorghe Andries

Gigi Andrieș a intrat în lumea organizațiilor care învață pe cea mai firească dintre căi: învățând pentru a-și putea face mai bine meseria.

În 1994 - când acumulase deja, ca inginer electronist și șef al unei echipe, o experiență practică în management - Gigi a intrat în contact, prin programele-pionier în epocă ale Open University Business School, cu teorii și instrumente noi pentru practicienii români.

Read more: Gheorghe Andries

Letitia Lucescu

Letiția Lucescu este trainer, coach, consultant. După câțiva ani de profesorat, ca absolvent de Limbi Străine, Letiția a intrat în lumea businessului, lucrând la Romtelecom chiar din primii ani post-privatizare.

Aici a fost martor - și mai apoi participant activ - la reinventarea unei companii pe o piață tot mai competitivă și, în același timp, a avut primele experiențe ca trainer, înțelegându-le încă de atunci forța transformațională.

Read more: Letitia Lucescu

Gogu Stefanescu

Gogu Ștefănescu este trainer, coach, consultant.

A venit în zona managementului de proiect, care-l preocupă de peste 20 ani, din lumea tehnicienilor: în primii ani după ce și-a dat licența la Facultatea de Automatică a Universității Politehnice București, Gogu a lucrat ca inginer de sistem la Combinatul Petrochimic Borzești, pentru ca mai apoi să conducă departamentul IT&C al Carom Onești, unde a gestionat încă din anii ‘90 o rețea de 350 computere cu peste 500 de utilizatori.

Read more: Gogu Stefanescu

Delia Andries

Delia Andrieș este un om pentru care schimbarea reprezintă mereu o provocare.

Iar echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală îi dă permanent energie să parcurgă cu bucurie şi încredereaceste schimbări.

În activitatea profesională Delia este trainer, consultant, coach.Prima reorientare majoră din cariera ei s-a petrecut în anii ‘90: deși de pregătise pentru o carieră tehnică, absolvind Automatizări și Calculatoare la Iași în 1985, a început să lucreze pentru organizații non-profit britanice și americane. Acolo, la The Romanian Orphanage Trust - și mai apoi ca manager financiar în cadrul unui proiect USAID -, a început să învețe ce înseamnă managementul profesionist.

Read more: Delia Andries

Cristina Tirulnic

Cristina Țirulnic, trainer și consultant, are 14 ani de experiență, dintre care 10 ani de experiență business.

După ce a adunat peste 10 ani de experiență în business în industria grea și in industria farmaceutică, Cristina a decis să se dedice în totalitate pasiunii sale de a dezvolta oameni și de a contribui prin educație la dezvoltarea unei lumi mai bune.

Acum mai bine de 6 ani s-a alăturat echipei Evolutiv și a participat la crearea și livrarea a multor programe ample de dezvoltare managerială în organizații mari și medii din România, unele dintre aceste programe primind și recunoașterea valorii prin premii câștigate la Gala HR Club România. 

Read more: Cristina Tirulnic

Dan Pricop

Dan Pricop, trainer și consultant, are peste 15 ani de experiență în industria învățării pentru adulți, în care a intrat în anii ’90, dupăcei șapte ani în care și-a practicat meseria de bază, cea de inginer mecanic.

În 1995, Dan începe cursurile The Open University Business School (UK) pentru management competitiv, managementul relațiilor cu clienții și management financiar, dobândind în 1997 certificatul profesional în management și mai apoi, în 2004, diploma profesională pentru managementul dezvoltării și schimbării și cel al resurselor de piață.

Read more: Dan Pricop

Dragos-Cristian Finaru

Dragos a avut primele contacte cu mediul antreprenorial inca de la varsta de 14 ani, cand a inceput sa dezvolte site-uri de internet si solutii software atat pentru clienti autohtoni cat si straini intr-o perioada in care inca nu existau calculatoare in fiecare firma iar clientii trebuiau mai intai convinsi ca este important sa "fii" pe internet. A cunoscut astfel de timpuriu care anume sunt etapele procesului de vanzare, de intretinere a relatiei cu clientii si de management al proiectului in sine.

Apoi, in liceu, a ales sa urmeze in paralel cu educatia formala si cursurile scolii de valori si carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educational oferit tinerilor din Romania de Fundatia CODECS pentru Leadership. Astfel, incepand cu anul 2007, Dragos s-a certificat ca trainer in cadrul programului si a inceput sa ia parte la promovarea, vanzarea si livrarea de cursuri cu teme precum comunicare, leadership, lucru in echipa, inteligenta emotionala si colaborare.

Read more: Dragos-Cristian Finaru

Cezar Gumeni

Senior consultant şi trainer, Cezar a absolvit Facultatea de T.C.M. a Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi. A dobândit cunoștințe și abilități manageriale absolvind în anul 2004 Open University Business School, și ulterior programele de Management Strategic ale Critical Path Strategies (Boerne Texas, USA) și de Coaching Fundamentals ale MetaSysteme Coaching.

În 2014 finalizează programul Project Management, acreditat ANC și ITOL, UK.

Read more: Cezar Gumeni
Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is a Joomla Security extension!